Brandwerende doorvoeringen

Roob is exclusief installateur van 3M voor brandwerende doorvoeringen

 

Waarom 3M

3M levert onder de naam 3M™ Fire Barrier Products een groot aantal producten waarmee brandscheidingen kunnen worden opgebouwd en doorvoeringen in brandscheidingen kunnen worden afgedicht.

Het 3M™ Fire Barrier en 3M Firedam programma biedt personen en goederen een uitstekende bescherming tegen de gevaren van brand. Het complete assortiment brandbeveiligingsproducten helpt te voorkomen dat brand, rook, giftige dampen en vocht door brandwerende muren en vloeren kunnen dringen en daarmee de vuurhaard verhinderen zich uit te breiden (compartimenteren).
Deze eenvoudig te plaatsen brandvertragende producten zijn geschikt voor bijna alle voorwerpen die door muren en vloeren gaan, zoals elektrische bedrading, kunststof buizen, metalen pijpen en leidingwerk.
3M heeft gekozen voor een Europees goedkeuringstraject en dit sluit goed aan bij de Nederlandse wet en regelgeving. Volgens het gekozen ETAG 26 traject heeft 3M haar producten in toepassingen getest volgens (Fire Resistance Standard) EN 1366-3 en geclassificeerd volgens EN 13501-2. De beproevingsrapporten zijn ter inzage, de classificatie rapporten behoren tot het standaard partner documentatie pakket, dat overhandigd wordt na het volgen van een basis training.

Onder producten vindt u een specificatie van leverbare producten en hun brandwerende eigenschappen en toepassingen.

 

Soorten brandwerende doorvoeringen producten

 

3M is producent van veel andere producten bekijk hieronder de foto’s die van het wetenschappelijk centrum van 3M in Delft.

Prijzen aanvragen

Meer informatie over brandwerende doorvoeringen:

Afdichtingsmaterialen startpagina
Brandweer-leveranciers
Afdichtingsmaterialen startpagina