De werkwijze van Roob Brandveiligheid

Onze partner

Partner 3M van Roob Brandveiligheid voor brandwerende doorvoeren.

Roob Brandveiligheid test sinds 2007 brandbeveiligingsproducten voor een gerenommeerde opdrachtgever. In combinatie met de producten van 3M maken wij uw gebouw volgens de huidige wet- en regelgeving brandveilig maken.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-22156167 (Melissa Oosterbroek). Naar aanleiding van een offerte gesprek, waarbij wij de ruimte kunnen bezichtigen, stellen we een offerte op. Naar aanleiding van de uitvoering ontvangt u een evaluatierapport en zorgen wij ervoor dat uw organisatie jaarlijks op de hoogte wordt gesteld over de nieuwste regelgeving. Ook controleren wij jaarlijks of de brandscheidingen naar behoren zijn.

 

Offerte traject uw gebouw voorzien van brandwerende doorvoeren

 

Een offerte kan pas worden afgegeven wanneer één van onze installateurs het gebouw onderzocht heeft. Het is belangrijk dat uw facilitair medewerker de tijd neemt om de brandwerende muren te laten zien. Wanneer een brandwerende doorvoering zich bijvoorbeeld in een schacht bevindt is het voor ons belangrijk een goede inschatting te maken van het materiaal en de tijd waarmee de installateur kwijt is voor het herstellen of maken van de brandwerende doorvoering. Tijdens het offerte traject bekijken we uw doorvoeringen en beantwoorden de volgende vragen:

  • Is de doorvoering makkelijk bereikbaar?
  • Welke materialen zijn benodigd voor de doorvoering?
  • Welke installaties maken gebruikt van de doorvoering?

Uw prijs wordt bepaald naar aanleiding van de benodigde materialen en ingeschatte tijd door de monteur.

 

Onderhoudscontract voor een brandveilig gebouw

 

Wanneer u tevreden bent met de opgeleverde brandwerende doorvoeringen kunt u deze ten alleen tijden inzien in het klantenportaal van Roob Brandveiligheid. Vanuit de regelgeving bent u verplicht de brandwerende doorvoeringen regelmatig te controleren. Zo kan het zijn dat bepaalde brandwerende doorvoeringen zijn aangepast door een ander installatie bedrijf die de doorvoering heeft gebruikt om een nieuwe installatie te installeren. In dat geval is het belangrijk dat u deze doorvoering zo snel mogelijk hersteld. Roob Brandveiligheid biedt u een jaarlijks contract waarop de monteurs de status van uw brandwerende doorvoeringen controleren en rapporteren.

 

De monteurs van Roob Brandveiligheid

 

De monteur van Roob Brandveiligheid zijn allen in bezit van een verklaring van goed gedrag en zijn in het bezit van de vereiste diploma’s. De monteurs zijn allen opgeleid in het goed bevestigen van de brandwerende producten van 3M. Roob Brandveiligheid levert haar eigen materialen. Vaak bieden opdrachtgevers de mogelijkheid om de materialen tijdens de duur van de opdracht op te slaan in een daarvoor bestemde ruimte. Op die manier kunnen de monteurs van Roob Brandveiligheid sneller aan de slag.

 

Vul uw gegevens in voor een gratis offerte:

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw nummer (verplicht)